Pink Mule S.L.
Nyhedsbrev
email icon

Nyhedsbrev


Tilmeld Nyhedsbrev!

Nej tak til kloner


Pink Mules "No Clone" politik:

Pink Mule har altid haft meget respekt for de folk, der gør et stort stykke arbejde for at udvikle, designe og gennemtænke nye ecigaretter, Mods, Atomizere etc. vi som dampere kan få glæde af.

Det gælder alle.
Pink Mule vil specielt gerne støtte de entuisiastiske folk, der dyrker det unikke og lægger mange penge og kræfter i at udvikle noget helt specielt  - og ikke masseproduceret.

Desværre går der ofte ikke ret lang tid, før en ny ide eller et nyt produkt er blevet klonet (for det meste af kinesiske fabrikanter). Dette medfører at designeren og udvikleren, ser sig overhalet indenom og ikke kan få solgt tiltrækkeligt til at få dækket sine udgifter eller fortsætte med at udvikle nyt.
Det er en skam.

 

Der er som regel  ikke noget galt med kvaliteten i de kloner, der kan købes. "Klonfabrikkerne" har deres produktionsapparat klar og materialet til at udføre 1:1 kopier, men har sparet udgifterne til selve udviklingen.


Det er også forståeligt, at mange  køber kloner, da originalerne naturligt er en hel del dyrere.

Hos Pink Mule ved vi alt om, at de kinesiske fabrikanter er dygtige... meget dygtige. Vi ville ikke som dampere være nået ret langt, hvis vi ikke havde haft de effektive og innovative Kinesiske ecig-fabrikanter.

Men vi mener også at med den dygtighed, erfaring og ingeniør-ekspertise kineserne har, at det ikke skulle være nødvendigt at udføre 1:1 kopier af nye produkter udviklet af entusiastiske udviklere. Endog ofte med anvendelse af modderens logo. Det vil vi hos Pink Mule ikke støtte.

Der kan være grænsetilfælde, hvor en del af et produkt er en kopi , det syntes vi i princippet er OK, da det i disse tilfælde vil være et generelt innovativt fremskridt. Men 1:1 kloner med modderens logo er ikke at finde hos Pink Mule.


#


  Dansk Support tlf: (+45) 65741100
Vil du ringes op - så skriv dit tlf nr. her:

(Husk din landekode eksempel: 0045 xxxx)

email icon

telefon

#

Til dig der gerne vil i gang med at dampe..

Vi har samlet vejledning, tilbud og meget mere.

Læs mere 

email icon

ny til damp